evolio-prezinta-axis-7-hd-o-tableta-cu-doua-camere-foto-si-procesor-quad-core-la-un-pret-foarte-mic

Evolio Axis 7 HD este o tabletă cu ecran de 7˝ recomandată amatorilor de jocuri Android şi divertisment care nu dispun de un buget foarte ridicat. Dispozitivul se face remarcat printr-un design elegant, cu profil îngust, completat de carcasa mată antireflex şi anti-alunecare.

Tableta dispune de 1GB memorie RAM şi 8GB spaţiu de stocare intern, care poate fi extins cu încă 32GB apelând la un card microSD. Chipsetul Boxchip A33, compus dintr-un CPU la 1GHz (Cortex-A7, quad-core) şi GPU Mali-400, este cuplat unui ecran cu rezoluţie 1024×600 pixel. Echipată cu versiunea Android 4.4 KitKat, tableta permite redarea unei game variate de formate video, incluzând fişiere MKV, MP4 şi clipuri video YouTube.

 

 

Pentru suma de 329 Lei ne alegem cu o cameră foto de 2MP şi webcam VGA, respectiv conectivitate Blueatooth 4.0 şi WiFi N pentru acces la internet. Opţional, tableta Evolio Axis 7 HD  poate fi achiziţionată la pachet cu un modem 3G extern, conectat la portul microUSB de pe lateralul carcasei atunci când dorim să folosim conexiuni de internet mobil.

Ajutată cu un acumulator de 3000 mAh, strecurat în carcasa de 9.3 mm grosime, tableta promite până la 6 ore de funcţionare continuă sau 250 ore în regim stand-by. 

 

Articol preluat de pe http://www.go4it.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *